Genåbning af bowlingsporten

Myndighederne har som bekendt besluttet at idrætten, inklusiv bowling, kan genåbne pr. i dag den 8. juni.
Genåbningen skal ske under hensyntagen til de generelle fælles retningslinjer, der skal sikre en sundhedsforsvarlig og kontrolleret opstart.

I den forbindelse er det bl.a. nødvendigt, at understrege det øjeblikkelige forsamlingsforbud på over 50 personer. Afstands og hygiejnekrav.

Ift. forsamlingsforbuddet lempes det henover sommeren således, at det 8. juli hæves til 100 og 8. august hæves til 200.
Dog naturligvis under forudsætning af, at der ikke opstår uforudsete udfordringer undervejs.

Netop nu er medarbejdere i DIF og DGI i gang med at justere idrætsforbundenes egne retningslinjer, som de forventer at kunne offentliggøre i løbet af formiddagen i dag den 8. juni. Så snart de er klar, sender DIF dem direkte til alle foreninger.

Se retningslinjerne her

Det er helt op til det enkelte bowlingcenter at beslutte, hvorvidt de ønsker at åbne nu eller senere på sommeren. Under alle omstændigheder er centrene underlagt de fælles retningslinjer for indendørs idræt.

Kulturministeriets retningslinjer kan du se her.

Repræsentantskabsmødet
Bestyrelsen har besluttet at gennemfører det suspenderede repræsentantskabsmøde den 8. august 2020. På det seneste bestyrelsesmøde blev der opstillet 3 scenarier for en gennemførelse. Bl.a. videokonference.

Med den nuværende udmelding fra myndighederne, gennemføres mødet fysisk som normalt iht. forbundets lovgivning. Mødet gennemføres i Fredericia. Der tages naturligvis forbehold for eventuelt ændrede krav fra myndighederne. Indkaldelse til repræsentantskabsmødet genfremsendes med 4 ugers varsel.

Sæson 2019/2020
Genåbningen af bowlingsporten betyder, at bestyrelsens beslutning om en genoptagelse af sæson 2019/2020 i uge 34, vil blive iværksat. Mere om dette efter bestyrelsens møde den 11. juni.

På bestyrelsens vegne
Jan Donde
Administrationschef

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.