EYC 2020 er aflyst

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]Her til formiddag er det desværre blevet officielt at EYC 2020 er blevet aflyst, hvilket er mega ærgerligt for alle de europæiske EYC 2020 atleter.

De danske atleter som desværre må undvære EYC 2020 er:

Piger:
Anna Olivia Djursing, Pin-Crackers
Cecilie J. M. Dam, Trekanten KIF
Julie Bendsen, Stenhuset
Louise Gerschanow Nielsen, Ravnsborg

Drenge:
Emil Høstbo, Trekanten KIF
Marcus Fischer Nielsen, Pin-Crackers
Mathias Grønne Ankerdal, Trekanten KIF
Nicklas Brade Hansen, Enghaven

Landstræner teamet: Britt Brøndsted (ungdomslandstræner piger), Jimmy D. Mortensen (ungdomslandstræner drenge), Mie Agerbo (assisterende ungdomslandstræner), Anders Vorborg (Talentchef).

EYC 2020’s slogan var #ChaceYourDreams, hvilket desværre nu ikke længere er en mulighed i henhold til EYC 2020.

Årsagen til aflysningen er Corona relateret – man kan læse EYC arrangørernes pressemeddelelse her.

Med sportslig hilsen

Lotte Olsen – Sportschef DBwF[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.