Nyt landstræner setup hos ungdom

Ungdomslandstræner for piger Britt Brøndsted har valgt at tage en pause fra sin trænergerning og i den henseende vil jeg på forbundets vegne gerne takke Britt, for hendes store træner indsats på ungdomslandsholdet.

Til den kommende sæson har Britt’s trænerpause givet mulighed for at give Jimmy Dan Mortensen endnu mere ansvar, idet han for den kommende sæson vil have ansvaret for både drengene + pigerne. Dertil har det givet mulighed for, at Mie Agerbo kan bidrage med sin store viden indenfor bowling i sin rolle som assisterende ungdomslandstræner.

 Landstræner setup Ungdom sæson 2020/21:
Ungdomslandstræner (drenge + piger) : Jimmy Dan Mortensen
Assisterende ungdomslandstræner: Mie Agerbo
Talentchef: Anders Vorborg

Det bliver spændende at følge det nye trekløver i den kommende sæson, hvor højdepunktet vil være EYC i Påsken 2021.

Med sportslig hilsen

Lotte Olsen
Sportschef

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.