Bowling & samvær

Fredag d. 14.august stod i samværens tegn i Kolding.

BK Trekanten og Sydbank Arena havde sammen med Kulturhuset Levisonsvej, inviteret til bowling og samvær for brugerne på alle væresteder i Kolding kommune.

Arrangementet var en stor succes, ca. 50 brugere kom for at høre mere om hvad BK Trekanten kunne tilbyde mennesker med en fysisk eller psykisk udfordring.

Masser af sol, varme og præmier

Masser af sol og varme, pølser og brød samt spil for brugerne på den opstillede bane, og ikke mindst lidt show bowling med tre af Trekanten’s liga herre atleter, var menuen for hele arrangementet.

Og som det berømte kirsebær på kagen, så havde BK Trekanten præmier i form af T-shirts, chokolade og gavekort til Kolding by for Strikes og Spares.

Led i udviklingsplan

For BK Trekanten var arrangementet et led i deres udviklingsplan, hvor de inden for de næste tre år har sat os selv det mål, at vi skal have en Parasport afdeling i klubben med 40 – 50 medlemmer.

Arrangementet kommer ikke til at stå alene, BK Trekanten og Kulturhuset Levisonsvej er i dialog omkring andre arrangementer for målgruppen, noget vi ser frem til i BK Trekanten.

Vi i Danmarks Bowling Forbund ønsker BK Trekanten tillykke med det vellykkede arrangement. Ønsker din klub råd og sparring til rekruttering kan de kontakte tka@bowlingsport.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.