Udmelding omkring aktiviteter

Kære Bowling Danmark

 

Med den seneste udvikling af Covid pandemien i Danmark og resten af verden, ser vores sæson mildest talt ikke godt ud. Der er som tidligere udmeldt blevet besluttet, at indeværende sæson ikke fortsætter på denne side af sommeren 2021.

Vi håber, at i bakker op om den beslutning, og vil være med til, at støtte op om de initiativer der vil komme, når vi igen kan mødes på banerne.

I forlængelse af udskydelsen af sæsonen, har vi i tankerne, at vi skal have andre aktiviteter sat i gang.

Mulighederne er mange, og ganske vist flere end vi i bestyrelsen kan komme fem til. Derfor iværksætter vi nu en idebank, hvor man har mulighed for at melde sig på banen med de tanker og ideer der givetvis er rundt omkring.

Når det er sagt, så er det en nødvendighed at evt. forslag er gennemarbejdet, og ikke bare en mail med få linjer.

For at forslaget skal tages seriøst og have mulighed for at indgå i de aktiviteter vi sætter i søen, så er der nogle kriterier der skal være opfyldt.

Forslagene skal indeholde:

  • Grundtanker omkring aktiviteten.
  • Et gennemarbejdet budget, så vi er sikre på at den økonomiske ramme for hallen, arrangøren og evt. andre aktører holder.
  • At forslaget overholder Corona restriktionerne

Hvis forslaget indeholder dette, så vil det indgå i vores overvejelser.

Man må ikke forvente, at det forslag man indsender også er det forslag der kommer til udtryk, når aktiviteterne løbes i gang. Vi forsøger at sammensætte en palette til brug indtil vi starter turneringen igen, og der vil vi givetvis plukke i nogle af forslagene for på den måde at lave et godt produkt. Dermed ikke sagt, at det vil være sådan, at ingen forslag kommer til udtryk i den form de er indsendt.

Der er mange muligheder for aktiviteter der kan forekomme. Det kan evt. være nye stævner, satellit-turneringer eller noget helt tredje. Dog må man forvente, at puljespillet som vi kender i dag, kan komme til at give udfordringer.

Det skal nævnes, at vi ikke har en tidshorisont på aktiviteternes start, men vi vil forsøge at være på plads med så mange som muligt, når vores haller igen åbner dørene.

 

Er det noget i vil bidrage med, så er i meget velkomne til at indsende forslaget til os.

 

Der er nedsat en arbejdsgruppe til dette formål, som består af:

Charlotte Leen                   akti-leder@bowlingsport.dk

Victor V Gundersen           bestyrelse2@bowlingsport.dk

Ole S. Kristensen               bestyrelse4@bowlingsport.dk

 

Vi ser frem til, at vores mailboks bugner med sindssygt spændende tiltag.

 

På bestyrelsens vegne

Charlotte Leen

Victor V. Gundersen

Ole S. Kristensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.