VM status før Teams og mix

Her kommer der en lille update fra Dubai, hvor vi nu har færdigspillet halvdelen af disciplinerne.

Stemningen i truppen er god, vi opholder os meget i hallen, og hepper på de andre, men får da også tid til at lege lidt turist.

Hotellet vi bor på ligger ca 2 km fra hallen, så der går vi for det meste, selvom det er en varm tur. Maden hernede er fin, vi har prøvet nogle forskellige steder, og alt har været tilfredsstillende.

Det sportslige:
I Single havde vi 4 atleter der gik videre i top 32:
Heidi Guldbæk som nr. 17
Jane Rasmussen som nr. 23

Kenneth Ankerdal som nr. 13
Lars Nielsen som nr. 16.
John Guldbæk og Michael Sørensen kæmpede lidt mere med banerne, og sluttede på en delt 42. plads med 65 kegler op til cuttet.

I matchplay kæmpede Jane og Heidi bravt, men var ikke rigtig i nærheden af at gå videre.

Kenneth og Lars spillede gode og tætte kampe, Kenneth bla.a. 2 uafgjorte serier, men manglede desværre det sidste i de 2 sidste kampe, og blev nr. 3 og 4 i deres puljer.

I double gik der 16 hold videre til matchplay, og her blev Jane og Heidi nr. 22, 58 kegler fra cuttet.

Anderledes godt gik på herre siden. John og Michael kvalificerede sig som nr. 5 og Kenneth og Lars som nr. 7.
I matchplay startede John og Michael ud med at tabe til USA, derefter vandt de over Canada, og da Sverige gjorde det samme,
ventede der en spændende pulje finale om hvem der skulle følge USA over til kvartfinalerne. Svenskerne lagde godt ud, men vi holdt os lige i baghjul,
og da de fik et par enkeltkegler i træk, slog vi til med en 6-dækker, og vandt dermed kampen.

Kenneth og Lars havde en stærk pulje, der endte med at tre hold endte på 6 point, og derfor skulle de spille rolloff om de to pladser.
USA kom dårligt fra start, mens Frankrig og os strike løs, så der var aldrig den store tvivl om at Frankrig og vi skulle følges videre til kvartfinalerne.
Her var de danske doubler desværre parret med hinanden, så et af holdene ville få medalje, og det andet ville ryge ud.

I kvartfinalen havde begge hold svært ved at få strikes, så det hele blev afgjort på sparene og at John og Michael fik en split, så Kenneth og Lars vandt 197-184.
I semifinalen skulle vi møde Finland, og vi fulgtes godt ad de første 4 ruder, men så synes finnerne at de skulle lave 7 strikes,
og der kunne vi ikke rigtig følge med. Med en Bronze medalje fik vi da med hjem, og det var der nok ikke så mange der havde regnet med inden vi kom herned.

I morgen gælder det mixteam, som består af Jane, Heidi, John og Michael. Kenneth og Lars har nu spillet 7 dage i træk, så de trængte til en fridag.

Mere følger efter mixteam og team disciplinerne er spillet.

Leaderboard > | Livestreaming > | Tidsplan >

[custom-facebook-feed feed=1]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.