YET i Frankrig

I weekenden fra d. 26. til d. 28. november havde seks danske atleter fundet vej til Frankrig, som var det andet stop på årets YET-tour. Der blev spillet i tre forskellige aldersopdelte rækker, hvor piger og drenge er slået sammen, og pigerne får derfor tildelt syv kegler i handicap pr. serie.

Alle spillede seks serier indledende, med mulighed for re-entry, og det lykkedes faktisk for alle seks danske atleter at gå videre efter de indledende runder. Kegler fra indledende tog man ikke med videre, og fem af de seks atleter kvalificerede sig direkte til semifinalen, medens den sjette også nåede semifinalen efter at være gået videre fra kvartfinalen. Vi fik to atleter videre fra semifinalen til selve finalespillet, og det var Tobias Bryde og Nicolas Carter, der begge sejrede i deres respektive række.

Stort tillykke med sejren til både Tobias og Nicolas, og dejligt igen at se de danske farver flot repræsenteret på YET-touren.

Alle resultater kan ses her

Næste stop på YET-touren er i Holland til februar

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.