Covid-19 og kampflytning

På grund af den udbredte samfundssmitte, har mange klubber ikke været i stand til stille hold i forbindelse med planlagte turneringskampe. Som konsekvens heraf, er mange turneringskampe i de sidste par uger flyttet til et senere tidspunkt, efter ønske fra deltagende hold, jf. spillereglerne § 9.

Vi har alle den samme målsætning og arbejder for at tingene lykkes i sidste ende. Men reglerne om flytning af kampe indeholder ikke en specifik anvisning af hvor mange på et hold der skal være smittet for at en kamp skal flyttes. På den anden side opfordres alle til at udvise fairplay overfor hinanden og at alle parter, der er involveret i en kampflytning, finder en løsning.

Det tre parter er:

  • Hjemmehold
  • Udehold
  • Hallen

Alle tre parter skal være enig før kampen flyttes.

Fra 1. februar er Covid-19 ikke længere en samfundsmitte. Alle restriktioner ophæves og Danmark er igen fuldt åben. Det må derfor forventes, at det daglige smittetal vil stige over de to til tre. Derfor opfordres alle til tage de ekstraordinært mange flytninger af kampe med et spil og hjælp hinanden med at finde løsning.

DBwF spilleregler er gældende for hele landet. Der ikke muligt, at ”tvangsflytte” en planlagt turneringskamp med henvisning til, at en eller flere er testet positiv med Coronasmitte. Kampe kan kun flyttes, hvis alle tre parter; hjemmehold, udehold og hallen accepterer ændring af kampdatoen.

Samtidig opfordres alle til, på et så tidligt tidspunkt som overhoved muligt, at igangsætte flytning af en kamp i stedet for at vente til sidste øjeblik.

Kontakt mail ved flytning af kamp:

 

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.