Damenetværket, et nyt initiativ

Damenetværket for alle, både mænd og damer

Med Damenetværket har vi nu afholdt 2. møde og vil gerne indbyde flere, både mænd og damer, til vores tredje møde d. 3. oktober 2022.

Hvad er Damenetværket

Damenetværket er en nyoprettet gruppe, som skal prøve at få flere damer ind i bowlingsporten, og dem der er her, til at forblive i sporten.
Man snakker i gruppen om, hvordan man kan gøre det mere attraktivt at være damebowler, så der kommer nye til, men også at de eksisterende bliver i sporten. Så man brainstomer ideer, og får dem vendt og drejet og se om det er noget.

Som der står i det nyhedsbrev der er på vej ud

Damebowlingnetværket har lige haft sit andet møde og vi arbejder os tættere på gode ideer og tiltag vi kan sætte i søen, for at gøre bowlingen mere attraktiv for nye og eksisterende damebowlere! Vi arbejder både med lokale tiltag og med ideer til turneringerne.
Vi er altid på udkig efter flere, både mænd og damer, der har gode ideer og vil gøre en indsats for damerne i DBwF, så tøv ikke med at melde dig til næste netværksmøde ved at sende mig en mail på rka@bowlingsport.dk

Brænder du for at gøre damebowlingen mere attraktiv, sjov, spændende

Alle ideer og tiltag bliver tilgængelige på den nye hjemmeside(linket kommer her på hjemmesiden, så snart den er klar), så alle kan følge med i udviklingen og processen.

Ønsker man at være med i det, så tag kontakt til Rune på hans mail.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.