Dobbelt Masterguld til Danmark

Så blev Masters afgjort. Og sikke en dag med rigtig flot spil.

Hos drengene trådte Tobias Bryde & Benjamin K. Kristensen ind. Tobias måtte desværre strække våben imod Sliim fra Estland. Benjamin vandt dog sikkert på de første 2 serier. I step 2 trådte Nicolas så ind, og han skulle møde David fra Slovakiet, og han vandt efter 3 flotte serier. Benjamin tabte desværre til Markus Lathi fra Finland.
Nicolas vandt også i step 3 efter endnu flotte 3 serier over Vince Van Der Loo fra Holland. I Semifinalen skulle Nicolas så møde Markus fra Finland, og der skulle også 3 serier til. Så var det tid til finalen, og her var det rent skandinavisk opgør både hos drenge og piger. Nicolas måtte ud i 3 serier før han kunne kalde sig vinder af Masters

Hos pigerne trådte 3 piger ind i step 2, og der måtte Hanne desværre se sig slået af Ema Iwazawa fra Tjekkiet. Mens Karen og Milla begge gik videre til step 3. Milla vandt sin kamp imod Ema over 2 serier, mens Karen måtte ud i 3 serier, for at vinde over Hannah Masterson Irland. I semifinalen var det desværre sådan at Karen og Milla skulle mødes, her trak Karen det længste strå og skulle spille finale imod Emilie Marie Aas fra Norge.
Karen gjorde kort process og vandt efter 2 serier og dermed vinder hun Masters finalen.

Kæmpe stort tillykke til alle medaljetagerne.

Scores kan ses på https://bowlingresults.info/eyc/2023/

 

Opsummering på EYC 2023

2 gange bronze i teams drenge og piger
1 guld single drenge
1 bronze all-event drenge
1 bronze Master piger
2 guld Master drenge og piger.

Det må siges at være en kanon flot høst, og et rigtig flot EYC for Danmark.

Danmarks Bowling Forbund ønsker alle atlerne tillykke med det flotte EYC i Wien.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.