Nye medlemmer med simple midler

Skaarup Bowling har fra maj-august fået ca. 10 nye medlemmer blot ved at gøre deres træningen åben for tilmelding i Motivu. De nye medlemmer er en blanding af seniorer, børn og unge og både kvinder og mænd. På www.motivu.dk kan foreninger lægge deres træninger op, så folk kan tilmelde sig. Man kan selv bestemme hvor mange der kan tilmelde sig, og det er også muligt at udvælge træninger man gerne vil have åbne.

I Skaarup havde de egentligt ikke de store forventninger, men synes det var et forsøg værd, og når det skal gøres, kan man lige så godt gøre det ordentligt. Så de søgte, og fik tildelt, 30.000 kr. i DIF og DGI’s foreningspulje (Foreningspuljen). Pengene skulle gå til at forsøge sig med det store medlemskab af Motivu der koster 4.000 for et år og en klubvideo. Dette er én af fire ansøgninger til denne pulje fra foreningen, der alle er blevet accepteret, en anden ansøgning har som eksempel gået til bowlingkugler til klubben der kan lånes ud til nye medlemmer.

 

I Skaarup bowling er det gået ud over alle forventninger, særligt det at de ikke har skullet gøre noget ekstra, udover at gøre deres træninger tilgængelige online. Samlet set har det været en meget positiv oplevelse for klubben at lægge deres træninger op online, og det er noget de har tænkt sig at blive ved med.

I BK Trekanten har de også haft stor succes med Motivu.

“BK Trekanten KIF har gennem nogen tid arbejdet med at synliggøre vores klub. Vi havde kunne se en lille nedgang i medlemstallet, hvad der fik os til at have et yderligere fokus på dette område.
I et samarbejde med DGI og Motivu, har vi kunne sammensætte nogle tiltag, der har været med til at kunne give os som klub muligheden for at øge vores medlemstal, men også har kunne være med til at synliggøre os som klub ude i idræts Danmark.

Vi søgte midler gennem DGI foreningspulje og fik ca. kr. 30.000 til at kunen købe adgangen til Motivu og vi har allerede nu kunne se en medlems fremgang, vi har fået 4 nye seniormedlemmer og 10 nye ungdomsmedlemmer.

 

Motivu har fået adgang til vores hjemmeside og officielle Facebookside, hvor de har skabt mulighed for online at søge om en gratis trænings time, se de tiltag vi skaber i klubben osv.
Alle nye medlemmer er kommet til os i klubben gennem dette tiltag.”

Hvis din klub skal prøve Motivu af, kan det gøres ganske gratis, så kan man altid opgraderer medlemskabet på et senere tidspunkt. DBwF forsøger i den nærmeste fremtid at få en aftale på plads med Motivu, så alle bowlingklubber kan få et fordelagtigt tilbud. Hvis din klub laver fondsansøgninger, hjælper DBwF også gerne med at kigge dem igennem og kvalificere. Har det interesse kan man kontakte udviklingskonsulenterne, på enten cso@bowlingsport.dk (Camilla) eller mst@bowlingsport.dk (Mads).

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.