Ny formand – ny spændende retning

Portræt af Ole Skov Kristensen, Formand for Danmarks Bowling Forbund

Ole Skov Kristensen, 46 år, er en dedikeret bowler fra Herning. Han er gift og har to børn, og hans passion for bowling er dybt forankret i hans hverdagsliv. Ole er træner i ungdomsklubben HUK96 og er selv medlem af BK Fight, hvor han spiller i 1. division.

Hans rejse ind i bowlingverdenen begyndte tilbage i firserne, da SIFA TV Bingo annoncerede gratis bowling i januar måned. Ole og en kammerat tog imod tilbuddet, og det blev st

artskuddet til hans bowlingeventyr som både atlet og frivillig ildsjæl.

Gennem årene har Ole engageret sig i diverse frivillige instanser for bowling, hvilket kulminerede i en bestyrelsespost i Danmarks Bowling Forbund (DBwF). Han har samlet seks års erfaring i bestyrelsesarbejdet, hvoraf fire år var som menigt medlem og to år som næstformand. Ole er nyvalgt formand for Danmarks Bowling Forbund, og han ser frem til at lede organisationen i en spændende ny retning. Hans passion for at udvikle bowling i en ny retning har drevet ham til denne rolle.

I øjeblikket er bestyrelsen i en fase med at etablere og definere sig selv, og Ole ser frem til de spændende nye opgaver, der venter ham.


En af de udfordringer, som Ole ønsker at fokusere på i forbundet, er kommunikationen og åbenhed i arbejdet. Han mener, at dette er afgørende for at skabe en mere sammenhængende organisation, som er nærværende for alle vores medlemmer.

Ole ser bowling som en sport, der kan favne alle, uanset baggrund eller evner. Det, han elsker mest ved at arbejde med bowling, er netop denne inklusion og mangfoldighed. At være et sted for så mange mennesker.

Han ønsker at styrke organisationen ved at smøre de forskellige tandhjul, så de kan køre mere selvstændigt. Han vil arbejde på mere synlighed og løbende kommunikation om projekter og aktiviteter på tværs af organisationen. Han understreger vigtigheden af at inddrage klubber og medlemmer i beslutningsprocessen for at skabe en attraktiv organisation.

Fremadrettet vil Ole værdsætte de frivilliges arbejde og sætte dem fri til at udføre deres opgaver med stolthed og kompetence. Han vil være synlig og til rådighed for organisationens medlemmer – han er altid klar til en samtale.

Et varmt velkommen, Ole.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.