Online Spot-kursus var en succes

Efterspurgt Online Spot-kursus i Bowling åbner vejen for ny læring og samarbejde


Bowlingspillere fra hele landet var samlet virtuelt d. 22. februar 2024, da Dan Agerbo Østergaard ledte et online spot-kursus på Teams. Spot-kurset blev en succes med over 100 deltagere, der deltog aktivt bag deres skærme.

Dan Agerbo Østergaard, en af bowlingverdenens erfarne kræfter, udfoldede sin ekspertise indenfor ”teknikken bag oliemaskiner” til ”strategier til justering af spillet baseret på kendskab til olieprofilerne”. Hans tilgang gjorde komplekse emner tilgængelige for alle deltagere, uanset erfaring og færdigheder.

 

Positiv Feedback og Praktisk Anvendelse: Tilbagemeldingerne efter kurset var meget positive, og deltagerne viste entusiasme for at integrere den nye viden i deres træning. Rønne Bowlinghal, der havde samlet klubberne i hallen, gik endda skridtet videre ved at stille forskellige olieprofiler til rådighed for deltagerne, som kunne afprøve dem og mærke forskellen i deres spil. Denne fælles træning på tværs af klubberne ønsker de at skabe mere kontinuerligt fremadrettet for at vidensdele og udvikle sig sammen.

Optaget Spot-kursus om Olieprofiler Nu Tilgængeligt på DIF’s E-læringsplatform!

Mistede du det spændende spot-kursus om olieprofiler? Ingen bekymringer! Kurset er nu optaget og tilgængeligt på DIF’s e-læringsplatform. Opret dig som bruger på https://ie.dif.dk/ng/core-ng/#/login for at få adgang – du finder det under filer. Perfekt for dem, der var forhindret i at deltage live eller ønsker at genopfriske indholdet.

Nyt Online Spot-Kursus i Horisonten: For de, der ønsker at udvide deres trænerfærdigheder, er det næste online spot-kursus planlagt til d. 3. april 2024. “Parasports Kombinationskursus” henvender sig til trænere, der ønsker at arbejde eller allerede berører trænergerningen med udøvere med handicap eller særlige behov/udfordringer. Kurset tilbyder konkret viden og værktøjer, der ruster trænerne til at tackle udfordringer og skabe tilpassede træningsprogrammer.
Find invitationen her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.