EYC 2024 er lige om hjørnet

Fredag d. 22. marts 2024 tager det danske ungdomslandshold til EYC i Helsinki, Finland og som optakt har ungdomslandstræner Jimmy Dan Mortensen skrevet følgende:

EYC 2024 er lige om hjørnet. Ungdomslandsholdet har igennem de sidste par måneder forsøgt at forberede sig til den store oplevelse det er, at repræsentere sit land og kæmpe med om medaljerne.

Det er et fantastisk team af unge mennesker, som vi har med til Helsinki, og de har alle arbejdet meget seriøst med sig selv de sidste par måneder.

I arbejdet med ungdomslandsholdet har vi rundet emner som imposter-fænomen, målsætninger, ressourcer, værdier, selv indsigt, pres, og mange andre relevante emner. Et arbejde der stort set kan kopieres fra år til år fordi, der altid er nye atleter iblandt truppen.

Formålet med ungdomslandsholdet er primært at udvikle og forberede atleterne til deres senior karriere. Selvfølgelig vil vi gerne til Finland og vinde nogle medaljer, men det lyder nemmere end det egentlig er. Én ting er, at vi skal spille noget godt bowling selv, men der er andre lande som også gerne vil vinde medaljerne. Som tidligere år er vi godt forberedte og hvis vi er lidt heldige, så er medaljerne absolut potentielle.

Atleterne kommer til at overtage forbundets instagram profil imens vi er væk – de har planlagt lidt forskelligt indhold, så hvis du ikke allerede følger profilen, så kan det anbefales. Træner-teamet har fået adgang til forbundets Facebook profil og her vil vi også lægge opslag op flere gange dagligt.

De danske atleter der skal repræsentere Danmark ved EYC er:

Piger:                                                                                      Drenge:

Karen Kærgaard Nielsen, S.A.S.                                         Benjamin Kjærsgaard Kristensen, HUK96/LBC

Maja Løntoft, HUK 96/Lucky                                             David Günther, S.A.S.

Monica Schak Nielsen, BK Sisu                                          Magnus Rehnquist, Sydjysk Bowlingteam

Sofie Kærgaard Nielsen, S.A.S.                                           Tobias Kastfelt Bryde, BK Sisu

 

Bag teamet er: Ungdomslandstræner Jimmy Dan Mortensen, Ass. Ungdomslandstræner Kasper A. Johansen, Træneransvarlig Michael Bai og ”blæksprutten” Vibeke L. Mortensen.

Følg De danske EYC-atleter i perioden d.23/3 -01/4 2024 via:
Hjemmeside: https://eyc2024.ebfchampionships.sport/
Tidsplaner: https://eyc2024.ebfchampionships.sport/about-eyc/schedule/
Livestream: Kommer
Resultater: Kommer
Livescore: Kommer
Danmarks Bowling Forbunds Facebook: https://www.facebook.com/bowlingsport
Danmarks Bowling Forbunds Instagram: https://www.instagram.com/spilbowling

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.