EYC 2024 vinder af Masters

Så blev det sidste dag til EYC 2024 i Helsinki. Og sikke en dag.

Vi havde da Masters startede 6 danskere med i step 1. Og lad os sige det på den måde, at danskerne blev der holdt øje med.

Hos drengene var det Magnus og Benjamin som virkelig viste at danskerne mente det. De var meget klar step 1 og i kvartfinalen måtte Benjamin ud i 3 serie før han var videre, og i semifinalen måtte Benjamin så sande at den norske spiller virkelig spillede flot og vandt. Dog vandt Magnus over den islandske spiller og dermed skulle Magnus gøre sit til at nordmanden ikke vandt guld, men igen viste nordmanden stærkt spil, Magnus vandt dog første serie 277-246 og så troede man lige nu var guldet hjemme, desværre viste nordmanden flot spil og vandt de sidste to serier. Så sølv til Magnus og bronze til Benjamin.

Hos pigerne var der fire piger med i masters, og her var der virkelig gang i den, dog skulle Karen og Maja møde hinanden i første serie, det gjorde selvf. At der røg en dansker ud. Maja trak desværre det korteste strå. Sofie og Monica vandt begge deres kampe i step 1. I kvartfinalen tabte Monica desværre til den irske spiller man søster Karen og Sofie vandt begge deres kamp, og så var vi ved semifinalen og skulle der danskere i finalen, var det så nu det gjaldt.

Karen mødte franske Melissa og vandt ganske klart. Dog skulle Sofie med irske Hannah som havde slået Monica ud allerede, og Hannah trak sig sejerigt ud af semifinalen, og det var så anden dansker hun slog ud.

I finalen var det så Hannah og Karen, og her må man sige at Hannah fik kamp til stregen og efter 2 serier var Karen vinder af Masters. Kæmpe stort tillykke med medaljerne til vores medaljetagere.

I alt har Danmark fået 2 guld, 3 sølv og 5 bronze medaljer med hjem, så alt i alt et rigtig flot EYC.

De danske atleter lander i CPH kl. 11.40 og dem der skal til Billund lander 13.35, så hvis man ønsker at hylde dem, så er det de to tider der kendes pt. Hold øje med flyoversigten for evt. forsinkelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.