Nyt kommunikationsudvalg

Kommunikationsudvalget
– nu et udvalg med ledelse af Carsten Broesch

Når man møder Carsten Broesch, en 52-årig, energisk mand, gift med Mille Lundfald, og dedikeret medlem af bowlingholdet Team Break-Point, får man straks en fornemmelse af hans passion for spillet og for at samle mennesker – ikke kun på bowlingbanen, men også i livets bredere spil. Carsten er den nyligt udpegede leder af det nyetablerede kommunikationsudvalg. En position, der synes skræddersyet til hans baggrund og engagement i det frivillige virke mod at styrke fællesskabet.

Med en karriere som selvstændig projektleder og års erfaring fra bestyrelsesarbejde har Carsten de nødvendige evner og det lederskab, der kræves for at bringe en gruppe mennesker sammen mod et fælles mål. Hans erhvervserfaring, kombineret med en livslang optagethed af frivilligt arbejde, har klædt ham på til at tackle de udfordringer, som det nye kommunikationsudvalg står overfor.

Carstens rejse inden for frivilligt arbejde startede i de tidlige år, drevet af en stærk overbevisning om, at man skal bidrage med løsninger for at have ret til at kritisere. Denne overbevisning har ført ham fra elevrådet i hans skoledage til ledende roller i alt fra spejderklubber til skolebestyrelser, og senere til nøglepositioner i store danske virksomheder. Gennem disse erfaringer har han ikke kun udviklet en dyb forståelse for, hvad ægte engagement indebærer, men også hvordan man bedst muligt mobiliserer dette engagement til at skabe positiv forandring.

Som leder af kommunikationsudvalget, er Carsten drevet af en vision om at øge synligheden og engagementet omkring bowling, ikke bare indenfor det lokale bowlingfællesskab, men på tværs af hele Danmark. Han er opsat på at anvende innovative kommunikationsstrategier, herunder brugen af sociale medier og samarbejde med skoler og andre sportsorganisationer, for at fremme bowling som en sport for alle aldre. Med et særligt øje for at inkludere ungdommen og styrke forbindelsen til de mere erfarne spillere, står Carsten og hans udvalg over for den udfordrende opgave at modernisere en traditionel sport og gøre den relevant for nye såvel som etableret generationer.

Carsten og hans team er fast besluttede på at overvinde disse udfordringer ved at lægge en solid plan, fremme teamwork og navigere i organisationens traditionelle strukturer med en frisk tilgang. Deres mål er at kommunikere en sport, der føles inkluderende og appellerende for enhver, uanset alder eller erfaring. Ved at fremhæve bowlingsportens eliter som rollemodeller, håber de også at inspirere nye spillere til at træde ind i sportens verden.

Velkommen på posten Carsten.

 

Øvrige medlemmer i kommunikationsudvalget:

Kamilla Kjeldsen:
Kamilla Kjeldsen, 45 år gammel, har været en del af bowlingverdenen siden 1987. Oprindeligt fra Silkeborg, træner hun med Silkeborg Bowling Team og spiller liga for Trekanten i Kolding. Hun har en imponerende baggrund inden for elitebowlingen og har repræsenteret Danmark på både ungdoms- og seniorlandsholdet. Selvom hun ikke længere spiller på landsholdet, fortsætter hendes kærlighed til sporten, og hun nyder stadig træningen med klubben i Silkeborg og de ugentlige kampe med Trekanten. Til daglig arbejder Kamilla som leder i Silkeborg Kommune indenfor autismeområdet og har en særlig interesse i kommunikationens kompleksitet, især når det kommer til at facilitere dialogen på tværs af forskellige grupper.

David Cronqvist:
David Cronqvist, 36 år, er ikke kun en passioneret bowler, men også en central figur i BK Center i Rødovre som klubsekretær. Han jonglerer sin lidenskab for bowling med en karriere som Fiber Designer hos TDC og bor i Herlev.

Som klubrepræsentant engagerer David sig i kommunikationsudvalget for at sikre, at alle bowlerne i forbundet er informeret. Han stræber efter at lette kommunikationsstrømmen og ønsker at øge sportens synlighed og popularitet i Danmark.

Mette Wozny:
Mette Wozny, 42 år, født og opvokset i Nørresundby, er en dedikeret bowler med rødder i Løvvang Bowlingcenter, hvor hun tilbragte sin barndom og ungdom. Hun begyndte at spille bowling som 7-årig og har haft en lang historie inden for sporten. Efter en pause på grund af en rygskade er hun vendt tilbage og er nu medlem af Brasilia. Hendes fokus ligger primært på bredden, hvor hun ønsker at hygge sig og være en del af det sociale fællesskab. Ved siden af hendes bowling arbejder hun som ergoterapeut med fokus på genoptræning.

Mette har en efteruddannelse i Systemisk Narrativ terapi og den Motiverende Samtale og har en særlig interesse for kommunikation. Hun har valgt at være en del af det nye kommunikationsudvalg for at give tilbage til forbundet, der har givet hende de bedste rammer for at dyrke sin sport gennem årene. Hun ønsker at bidrage til at skabe et endnu bedre miljø for danske bowlere på tværs af alle niveauer.

Alice Gejl:
Alice Gejl Thomsen, 45 år, fra Brørup, Syddanmark, er medindehaver af Hotel Søgården Brørup siden 2008. Hun er en erfaren bowler men har nu måtte lægge egen karriere på hylden grundet skade. Hun har været meget aktiv i Sydjysk Bowlingteam siden 1995 både som atlet selv, siden som træner for ungdommen. Alice har en aktiv rolle i familiens bowlinginteresse, da både hendes mand, Palle Thomsen, og deres børn, Laura (16) og Lasse (14), også bowler.

Ud over sin deltagelse i Sydjysk Bowlingteam er Alice en drivkraft bag initiativer som bl.a. SkoleOL og hun administrerer også klubbens sociale medier og er ansvarlig for markedsføringen af Hotel Søgården Brørup.

Med sin erfaring som sælger og en baggrund inden for digital ledelse, ønsker Alice at bidrage ind i arbejdet med at forbedre kommunikationen inden for bowlingmiljøet. Hun ser behovet for bedre informationstilgængelighed, især for nye spillere og forældre. Som medlem af kommunikationsudvalget håber Alice at bidrage til en mere sammenhængende kommunikation på tværs af klubberne og deres medlemmer, med særligt fokus på ungdoms- og damebowling.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.