EWC 2024 – Opsamling

Så blev EWC 2024 færdigspillet.

Lørdag var der masters, hvor vi havde 4 danskere med.

Camilla – Megan – Mika og Cecilie. Mika møder Camilla over 3 serier og går videre til step 2.

Cecilie og Megan taber deres kampe, så der var Mika i step 2, hvor hun møder Solene fra Frankrig, og slår hende på de første 2 serier, så var det step 3.

I step 3 møder Mika så Eva Krafogel fra Slovenien, som havde vundet medalje i single og og all-event. De delte de første to serier, og 3 serier skulle desværre blive endestationen for Mika.

Så en kort opsummering af EWC 2024 er som flg.

4 5. pladser, 4 spillere med i Masters og en top 8 placering i Masters med et hold der har en gennemsnitsalder på 26,5 og et samlet snit på 206,09 over 144 serier totalt.

Se Danmarks score igennem EWC 2024 <<< HER >>>

Så alt i alt et godkendt mesterskab, og der er helt sikkert fremtid i de spillere der var med. Det er der ingen tvivl om.

Landstræneren har efter EWC givet en opsummering:

EWC 2024 blev på flere måder et godt mesterskab.

Vi havde forberedt os på at mesterskabet kunne blive domineret af urethane, og det blev det. Heldigvis var alle de danske atleter klar på at løfte den opgave at spille med urethane.

Holdets værdier blev efterlevet igennem hele mesterskabet, så der herskede en stærk holdånd, hvor alle atleter gav opbakning til hinanden og turde tage ansvar – alle havde en meget professionel indstilling både på og udenfor banen, hvilket gjorde det til en fornøjelse at være afsted med dette hold. Det at arbejde med værdier er en stor del af vores generelle arbejde i hverdagen og derfor var det godt at det fungerede.

I alle discipliner gav vi os selv muligheden, for at nå til tops. Med fem top-5-placeringer i fem discipliner, som første land uden for medaljer, og dertil fire atleter i masters finalen (Top 24).

EWC 2024 var en stor holdindsats, krydret med individuelt stærkt spil, af de 6 atleter.

Til sidst vil vi gerne takke for opbakningen hjemmefra, det betyder rigtig meget.

Med venlig hilsen
Damelandstræner
John Guldbæk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.