Skole OL

Få fat på de unge ved Skole OL.

Som klub har I en unik mulighed for at få eksponering – og dermed mulighed for flere medlemmer – ved Skole OL. I får her muligheden for at vise jeres klub frem, og samtidig være med til at give skoleelever i lokalområdet en fed oplevelse med bowling som en sportsgren!

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af klassekonkurrencer på 4. – 7. Klassetrin, der konkurrerer inden for forskellige sportsgrene – og Bowling er én af dem! Parasport indgår også i Skole OL, så børn med fysiske udfordringer kan konkurrere på lige fod med deres klassekammerater. Fælles for alle sportsgrene i Skole OL er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold.

I kan som klub ved OL give eleverne mulighed for at møde trænere og indbyde dem til træningsaftener, så de kan opleve den fede stemning og træningsmiljøet hos jer.

Praktisk information til Jer som klub, der deltager i Skole OL

Hvis man som bowlingklub ønsker at deltage i Skole OL, så kræver det at man kan afholde lokalstævner i skoletiden. Antallet af stævner I som klub har lyst til at afholde er helt op til jer.

Da det ligger i arbejdstiden, kommer her et par eksempler på, hvordan I kan skaffe bemanding:

  • Frivillige som ikke er på arbejdsmarkedet længere
  • Nogle har haft held med at få støtte fra kommunen til at dække tabt arbejdsfortjeneste
  • Tage en fridag

Økonomi og markedsføring:

Hvis det ikke er muligt for klubben at få gratis baneleje, så vil klubben få 70% af banelejen dækket af forbundet – 30% skal klubben selv betale. Vi stiller en konsulent gratis til rådighed under hele forløber, der vil være behjælpelig med at få hele processen til at glide. Skole OL-sekretariatet vil være behjælpelig med markedsføring og tilmeldinger, dog skal man også som klub selv være med til at sende indbydelser ud til de lokale skoler.

I 2019 fik næsten 2000 skoleelever fra hele landet lov til at stifte bekendtskab med bowling som en seriøs sportsgren. Dette takket være arrangeret klubber der ønsker at vise sporten frem. Kontakt konsulent Johanne Pedersen på jpp@bowlingsport.dk eller på tlf. 40454712, hvis I ønsker at tilmelde jer eller blot have en uformel snak.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.