Ungdomsuddannelser

Bowling er kommet på programmet på en del uddannelsestilbud for unge og via de nedenstående links kan du læse mere om hvert enkelt uddannelses mulighed:

Odense Bowlinghal og Sports Academy Denmark har indgået et samarbejde omkring at tilbyde et 10.klasse skoleår samtidigt med, at man får en individuel tilpasset træning, som tager udgangspunkt i den enkelte spiller. På skolen lægges der vægt på den personlige udvikling, fællesskab, faglighed og læring om den rigtige kost. Alt i alt et forløb, som udvikler den enkelte elev. – du kan læse mere her.

Har man yderligere spørgsmål vedrørende bowling forløbet, er man velkommen til at kontakte Søren Aahman, Odense Bowlinghal på 26 45 46 23. Download folder lige her.

Kolding Elite samarbejder med TEAM DANMARK om talentudvikling og i den henseende har Kolding Elite fået udarbejdet et uddannelsestilbud, som henvender sig til alle sportstalenter som brænder for deres sport og som derfor gerne vil forfølge deres sportslige drømme.

Tilbuddet indeholder attraktive muligheder indenfor sport, uddannelse og bolig og henvender sig til talenter fra hele Danmark.

Hvis du er blevet nysgerrig, så tryk på dette link og find ud af om det er noget for dig! Se mere her.

I Herning samarbejder Herning Elite med bowlingklubben HUK 96.

HUK 96 står for morgentræningen i samarbejde med Herning Elite, da bowling talenterne er en del af Herning Elites basishold. HUK 96 står for en ugentlig bowling morgentræning, mens Herning Elite står for fysisk og motorisk træning i de andre morgentræningspas. Der morgentrænes bl.a. i Herning bowlingcenter og i cykelafstand til Skolen på Sønderager.

Hvis du er blevet nysgerrig på uddannelsesmulighederne i Herning, så tryk på dette link her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.