Love og regler

Danmarks Bowling Forbunds juridiske fundament består af:

  • Love og lovregulativer
  • Bestemmelser
  • Spilleregler
  • Propositioner

Hertil kommer en dommerhåndbog, adfærdskodeks vedrørende doping og matchfixing samt styringsdokumenter om god foreningsledelse: ”Code of Conduct” og forretningsorden for bestyrelsen og forbundets faste udvalg. Læs mere i de enkelte dokumenter nedenfor.

Love og lovregulativer

Lovene er grundlaget for forbundets formål organisatoriske og opbygning. Herunder repræsentantskabet, bestyrelsen, administrationen samt de faste udvalg. Hertil kommer love for forbundets regnskab, formue, revision samt tegningsforhold.

Lovregulativerne kan opdeles i to hovedtemaer: Et tema der dækker medlemsklubbernes rettigheder og pligter i relation til deres medlemskab af forbundet, samt et tema for nogle af forbundets faste udvalgs arbejdsområder og kompetencer.

Bestemmelser

Forbundets bestemmelser kan opdeles i tre hovedtemaer. Et tema der dækker forbundets sportslige aktiviteter; mesterskaber, stævner og turneringer. Hertil et tema for rekorder og hædersbevisninger samt et tema om amatørstatus.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.