Tilbud til klubber

Trænger din bowlingklub til ekstra støtte og vejledning? Vi er her for at hjælpe! Danmarks Bowling Forbund tilbyder to fuldtidsansatte udviklingskonsulenter, der er klar til at samarbejde tæt med jer klubber for at skabe de bedste rammer for bowling i Danmark.

Vores udviklingskonsulenter står til rådighed for at lette byrden for jer klubber. Vi tilbyder ikke blot sparring og rådgivning, men er også med til at udvikle og skræddersy tilbud, der passer til jeres behov. Uanset om I har brug for hjælp til at effektivisere driften af klubben, ønsker at introducere nye og spændende aktiviteter eller har andre udfordringer, er vi her for at støtte jer.

Overordnet set har vi forpligtet os til at løfte DBwF’s strategiske spor i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF). Det betyder, at vi arbejder målrettet på at øge medlemstallet, skabe meningsfulde tilbud til vores nuværende medlemmer og sikre, at bowling er en inkluderende og mangfoldig idrætsgren – og alt dette sker i tæt samarbejde med Jer klubber.

Kontakt vores udviklingskonsulenter i dag for at høre, hvordan vi kan støtte jer bedst muligt på jeres rejse mod succes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.