Guld puljen

Toms Guldpulje

Mulighed for 20.000 kr. til at styrke familieidrætten

Tom’s Guldpulje er netop åbnet for ansøgning igen, her kan klubber ansøge om at få op til 20.000kr. til initiativer, der styrker familieidrætten. Puljen kan søges både til nye eller eksisterende familieaktiviteter. En af de klubber der har søgt puljen, er Bowlingklubben Stenhuset, som fik 10.000 kr. til opstart af deres nye familiemedlemskab.

Læs mere om hvordan du søger puljen nederst i denne artikel.

26. JUNI 2020
AF: TINA KIRSTEN ANDERSEN

Stenhuset fik 10.000 kr. til deres nye initiativ ”Familiebowling”

I 2019 søgte Bowlingklubben Stenhuset Tom’s Guldpulje, og fik 10.000 kr. til filmproduktion, flyers og startkapital. Filmproduktionen og flyers skal bruges til at synliggøre familiebowling i Stenhuset på de sociale medier samt i lokalområdet, mens startkapitalen betyder, at klubben kan give nye familiemedlemmer ekstra favorable intropriser.

Familiebowling i stenhuset
Bowlingklubben Stenhuset, der i årtier har været en to-benet bowlingklub med seniorbowling og ungdomsbowling, oplevede en efterspørgsel i forhold til fleksible breddeinitiativer, som ikke satser frem mod liga, internationale stævner og landshold. Derfor valgte klubben at tilføje et tredje ben til klubben – ”Familiebowling” – hvor familier i to eller tre generationer kan spille, træne og dyste sammen.

Hvis man skal i gang med at skabe et nyt familiemedlemskab anbefaler Per Høberg, Stenhusets ungdomsleder, at man tænker mest muligt fleksibelt
I udviklingen af medlemskabet har klubben været meget opmærksomme på at skabe et fleksibelt tilbud. Derfor har klubben bygget medlemskabet op således at man både kan være fast medlem (med fast ugentlig bane) eller flexmedlem (med klippekort). Dette har klubben fået gode tilbagemeldinger på.

”Det overordnede formål er at smitte flere med glæden ved bowling”.
Familiemedlemsskabet kan både være et tilbud for de medlemmer der ønsker det, samtidig kan det være en indgang til at tegne et ungdoms- eller seniormedlemskab, hvis man får smag for det. Det overordnede formål er at smitte flere med glæden ved bowling, udtaler Per.

Per anbefaler andre klubber at søge puljen, det kræver blot at man lever op til puljens formålsbeskrivelse.

Hvordan ansøger man puljen

Puljen kan søges frem til den 31. august 2020. Man kan maks. ansøge om 20.000 kr. per klub. Puljen kan støtte initiativer og aktiviteter med fokus på familieidræt, der finder sted i perioden 9. september 2020 – 31. august 2021.

Der uddeles samlet 1. million kroner i følgende fire kategorier inden for familieidrætten:

  • Idræt sammen med børnene
    Familieidræt, hvor voksne og børn udfører aktiviteterne sammen, så man kan motivere og inspirere hinanden samtidig med, at man får sved på panden og er sammen om den gode idrætsoplevelse.
  • Samme idræt som børnene
    Aktivitet foregår på samme tidspunkt som børnene, men udøves hver for sig, og hvor intensiteten tilpasses hver målgruppe.
  • Anden idræt samme sted som børnene
    Idrætten dyrkes på samme tidspunkt dog en anden aktivitet end det, børnene dyrker. Her er det aktiviteter, der styrker fællesskabet blandt forældrene. Det kan fx være nybegyndermotion.
  • Det sociale i familieidræt
    Det handler om fællesskabet frem for selve aktiviteten eller motionen, fx familiedag, der ønsker at skabe bedre rammer for familieidræt.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring kan du kontakte Tina Kirsten Andersen

Kontaktoplysninger:
Tka@bowlingsport.dk
40457696

Oprettet af | 2020-07-10T09:42:28+02:00 26. juni 2020|Nyt fra forbundet|