Afslutning af sag

Torben V. Andersen og Anders Lousdal er enig om afslutning af sag.

Som det er mange bekendt, har der gennem de sidste halvandet år verseret en sag mellem forbundsformand Torben V. Andersen og Anders Lousdal fra BK Trekanten KIF.

Det er og har været en sag af en meget trist karakter, og det er derfor glædeligt at der mellem parterne nu er fundet frem til en afslutning, således alle igen kan fokusere på vores sport, og den udvikling der er nødvendig for at vi kommer godt i mål med de spor der er lagt for Forbundet.

For at ingen skal være i tvivl, og for at lukke alt videre snak ned om sagen, så er der følgende udmelding fra parterne:

Anders har givet Torben en uforbeholden undskyldning for den uhensigtsmæssige ageren og tilgang, som Torben har følt der har været ved det danske holdmesterskab i Aalborg. Torben beklager at have mistolket situationen som en trussel på livet. Anders og Torben er enig om, at der på intet tidspunkt har været fremsat en trussel på livet. Torben har givet Anders en uforbeholden undskyldning, og er ked af hvis dette skulle have skabt nogle problemstillinger i forhold til samarbejdspartnere/sponsorer.

Alle ser nu frem til at bowling ingen kommer i fokus, og at der opstartes en god dialog på kort og lang sigt til gavn for Forbundet, bestyrelse, atlet og klub.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.