Interview med Cecilie og Tim

Vi har haft fat i Cecilie og Tim.

Og stillet dem nogle spørgsmål. Det er der kommet et lille interview ud af.

Først tog vi en snak med Cecilie.
Hvordan var det at spille European Championship of Champions for første gang?
Det har meget lærerigt at være med, og jeg har glædet mig til at komme ned og prøve kræfter med de bedste kvinder fra de forskellige lande. Derudover var selve formatet noget anderledes, end hvad vi normalt får lov til at spille hvilket var fedt at prøve.

Hvordan har du forberedt dig op til dette mesterskab?
Jeg har finpudset de små detaljer i min teknik med hjælp fra min træner hjemme i klubben, Anders T. Hansen. Han har også hjulpet mig med at forbedre mig på de spares, jeg ikke har følt, jeg har haft godt nok styr på. Så en masse sparetræning, finpudsning og snak om kugler samt det generelle taktiske element af bowlingen. Det er mange serier i har spillet dernede både i kvalifikationen og finale step 1 og 2.

Hvad gør du under spillet, for at holde fokus gennem så mange serier?
Jeg sørger for at drikke masser af vand og spise nogle snacks for at holde energiniveauet. Derudover forsøger jeg at tage et slag ad gangen og forblive i processen.

Hvad bruger man tiden på under et mesterskab, når man ikke spiller bowling?
Bowlingdagene er lange med formatet på 8 serier pr. Blok. Der har ikke været meget fritid, da man gerne vil se herrerne spille også. Men når bowling ikke har været på programmet, har der været tid til at sluge nogle afsnit af Game of Thrones og tage ud og spise eller se byen. Derudover var bowlinghallen i et shoppingcenter, så der har også været plads til lidt shopping i nogle timer.

Hvad kugler har du primært brugt under mesterskabet?
Jeg har kastet min Reality Check mest. Derudover har jeg også brugt SuperSoniq, Gem og Altered Reality.

Hvad tager du med hjem af erfaringer fra dette mesterskab, som du vil kunne bruge fremover?
Jeg tager den selvtillid, som jeg har fået hernede, med mig. At på trods af en svær første blok, så kan jeg finde det gode spil frem med bedre løsninger og justeringer for at komme tilbage i kampen om medaljerne. Derudover tager jeg med mig, at jeg nu har fået erfaring i et længere format med 3×8 serier samt en blok på 4 serier med keglerne med videre. Det giver mig en ide om min udholdenhed samt udviklingen på barnerne.

Så var det tid til at vi spurgte Tim om nogle spørgsmål.

Hvordan var det at spille European Championship of Champions for første gang?
Det var sjovt! At få debut i landsholdstrøjen på den her måde var anderledes og udfordrende, her var man meget overladt til sig selv, og sine egne tanker og sit eget spil. Samtidig med var formatet anderledes end et traditionelt mesterskab, det var længere hvilket jeg egentlig synes meget godt om. Også er det jo bare sjovt at få lov at konkurrere for sit land mod en masse andre dedikerede mennesker

Hvordan har du forberedt dig til dette mesterskab?
Jeg ved ikk om jeg sådan har gjort så meget anderledes end jeg plejer at gøre under forberedelserne til turneringer. Jeg forsøger som oftest når sæsonen er igang, at holde mig skarp, selvfølgelig med øje for hvor jeg gerne skulle præstere, og derved kan man vel sige at ens kampe og turneringer er en lille optakt hertil. Det har været et ekstremt højt scorende mesterskab hvor man skulle have omkring 235 i snit over hele kvalifikationen, step 1 og 2, for at komme i top 4.

Hvordan er det at spille sådan et mesterskab, med så høje scorer?
Personligt synes jeg ikke at det er problematisk at spille sådan et mesterskab med så høje scores, da man ofte er på banerne samtidig. Og jeg føler det gør scoren mere flydende og varierende, og dermed ikke giver en løbende forudsigelse om resultatet, altså “jeg skal nå at lave det her”-tankegang, men hele tiden er man igang og scorerne kan hurtigt gå op, og hurtigt ned. For mig gør det, det markant nemmere at være i processen frem for at være resultatorienteriet.

Hvad bruger man tiden på under et mesterskab, når man ikke spiller bowling?
At spise. Faktisk er det meste af tiden hernede gået til at “coache” / vejlede / guide sin holdkammerat igennem hendes spil også, så rigtig meget af tiden når man ikke selv har bowlet, har været trænerdelen.

Hvilke kugler har du primært brugt under mesterskabet?
Mesterskabet hernede har på herrenes side været TOTALT domineret af lilla Hammer, så det har været de kugler jeg har brugt, 2 styks. Men men men, jeg forsøgte da også med en Phaze 2, men det var ikke en succes.

Hvad tager du med hjem af erfaringer fra dette mesterskab, som du vil kunne bruge fremover?
Mesterskabserfarring, hvordan det er at deltage i et mesterskab, alle følelserne og erfaring for dette format, langt format, et format hvor det aldrig rigtig er helt slut! Rigtig fedt at prøve, og rigtig fedt at få sin debut.

Video fra medaljeoverrækkelsen kan ses HER

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.