To doubler videre ved VM + 50

//To doubler videre ved VM + 50

Så er der spillet indledende i double, og begge herrer doubler er gået videre, John Guldbæk/Michael Sørensen som nr. 5 og Lars Nielsen/Kenneth Ankerdal som nr. 8.

Matchplay er berammet til d. 21. november kl. 10 (dansk tid kl. 7), men de ændrer hele tiden på skemaet, så ingen ved om tiderne passer.

Hvis de kommer i top 2 af de 4 hold, går de videre til 1 series kvartfinale som spilles samme dag kl. 13 (dansk tid kl. 10).

Damerne kæmpede lidt med banerne og slutter som nr. 22, 57 kegler fra cuttet.

Leaderboard > | Livestreaming > | Tidsplan >

Facebook nyt

I dag er det 50 år siden at det første “Bowleren” blev udgivet. Husker du? 🗞Et medlemsblad der nu genopstår i et nyt format i form af digitale nyhedsbreve, med bl.a. aktuelle nyheder, inspirerende indlæg og aktivitetsoversigt. 💻Første udgave af det nye “Bowleren” udkommer d. 1. februar 2022, men skriv dig op allerede nu til at modtage det. Sådan gør du: 💬Gå ind på hjemmesiden bowlingsport.dk og scroll ned i bunden af forsiden - der finder du mulighed for at tilmelde dig. Du kan ligeledes tilmelde dig ugentlige opsamlinger på nyheder fra hjemmesiden (ikke at forveksle med nyhedsbrevet), sendt direkte til din mail. Vi glæder os til at levere inspirerende og brugbart indhold til Jer alle. 🎳 ... Se mereSee Less
Se på Facebook
Et nyt år er skudt igang og det samme er en ny strategiperiode for bowlingsporten. 🎆Udviklingskonsulenterne er tilbage bag roret, klar på at styre bowling trygt og godt frem sammen med Jer. 🎳 I 2022 skal vi bl.a. have større fokus på pensionister, parabowling for børn og unge, SkoleOL, seniorbowling og damebowling. Vi er utroligt ærgerlige over at skulle danse limbo med en fortsat frembrusende pandemi, men vi tror på det bedste og ser frem til de mange spændende opgaver vi skal igang med. Hvis du som klub er nysgerrig på, hvordan I kan være med i arbejdet og få hjælp af konsulenterne i Jeres klub, så tøv ikke med at skrive til enten Mads eller Camilla. Find kontakt info på hjemmeside 💻.Med ønsket om et fantastisk 2022 til Jer alle. ... Se mereSee Less
Se på Facebook

Oprettet af | 2021-11-19T19:08:48+01:00 19. november 2021|VM|