VM 50+ Mix og teams spillet

//VM 50+ Mix og teams spillet
Der bliver jo spillet VM for 50+ damer og herrer.
Der har været spillet Mix i går og der endte man med at bliver nummer i indledende, og dermed videre til matchplay. Dog fandt de aldrig rigtig linjen, og det endte med at de tabte alle tre serier, og ender som nr. 5-8, men det er trods alt godkendt når man ser tilbage på forløbet.

I dag har man så spillet indl. i Teams, og der skulle man lande imellem de 8 bedste, for at gå videre, og det må man sige lykkedes, da man slutter som nr. 4 i indl.

I morgen kl. 7 (Dansk tid), skal man så spille matchplay imellem 2 grupper af 4 hold, og man møder de tre andre som flg. Norge – USA og Tjekkiet som rosinen i pølseenden.
De to bedste i hver gruppe går så videre til semifinalen.
Holdet holder stadigvæk humøret højt og har også brugt noget af tiden på at være væk fra bowlinghallen, da de fleste har spillet næsten hver dag siden de gik i gang.

Leaderboard > | Livestreaming > | Tidsplan >

Facebook nyt

NYT DANSK MESTERSKAB SER DAGENS LYSDM Masters er navnet på mesterskabet og vil være mesterskabet der fremover repræsenterer bowling under DM Ugen.Mesterskabet er bygget op omkring de øvrige 3 danske mesterskaber på samme måde som All Event i et Europamesterskab.Din individuelle score i DM Mix, DM Trio og DM Single/Double samles op og summeres op og dette vil være din adgang til DM Masters.Top 16 Damer og Herrer i den samlede All Event stilling vil kvalificere sig til DM Masters og være del af DM Ugen i Herning i 2024.Skynd dig derfor at få dig og din DM Mix Makker tilmeldt kommende Mix Double for at komme igang med jagten på gode resultater til både de øvrige Danske Mesterskaber men også det nye DM Masters.Yderligere information omkring DM Masters vil blive frigivet de kommende dage. ... Se mereSee Less
Se på Facebook

Oprettet af | 2021-11-25T22:49:10+01:00 25. november 2021|VM|