VM 50+ Mix og teams spillet

//VM 50+ Mix og teams spillet
Der bliver jo spillet VM for 50+ damer og herrer.
Der har været spillet Mix i går og der endte man med at bliver nummer i indledende, og dermed videre til matchplay. Dog fandt de aldrig rigtig linjen, og det endte med at de tabte alle tre serier, og ender som nr. 5-8, men det er trods alt godkendt når man ser tilbage på forløbet.

I dag har man så spillet indl. i Teams, og der skulle man lande imellem de 8 bedste, for at gå videre, og det må man sige lykkedes, da man slutter som nr. 4 i indl.

I morgen kl. 7 (Dansk tid), skal man så spille matchplay imellem 2 grupper af 4 hold, og man møder de tre andre som flg. Norge – USA og Tjekkiet som rosinen i pølseenden.
De to bedste i hver gruppe går så videre til semifinalen.
Holdet holder stadigvæk humøret højt og har også brugt noget af tiden på at være væk fra bowlinghallen, da de fleste har spillet næsten hver dag siden de gik i gang.

Leaderboard > | Livestreaming > | Tidsplan >

Facebook nyt

1 måned siden

𝐃𝐄𝐋 𝐎𝐆 𝐃𝐎𝐍𝐄́𝐑: 𝐈𝐍𝐃𝐒𝐀𝐌𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐓𝐈𝐋 𝐕𝐌 𝐈 𝐁𝐎𝐖𝐋𝐈𝐍𝐆 𝟐𝟎𝟐𝟑 ‼️🇩🇰👉🏼 sponsor.me/deafbowling Hjælp det danske bowlinglandshold med at erobre medaljer til døve-VM i Tyskland d. 1.-12. august! 🎳Hvert bidrag - uanset størrelse - kan gøre en kæmpe forskel! Med din støtte kan vi give vores atleter de bedste forudsætninger for at præstere på allerhøjeste niveau og besejre verdens bedste nationer. 🏆Giv et bidrag og støt Danmarks døvelandshold i bowling i jagten på VM-medaljer! 🥇#bowling #donation #sponsor #bahsimplant #høreapparater #cochlearimplant #deafsport #deafsportdk #døvesport #sportmedhøretab #døvelandshold #høretab #hørehæmmet ... Se mereSee Less
Se på Facebook

Oprettet af | 2021-11-25T22:49:10+01:00 25. november 2021|VM|