VM 50+ Mix og teams spillet

//VM 50+ Mix og teams spillet
Der bliver jo spillet VM for 50+ damer og herrer.
Der har været spillet Mix i går og der endte man med at bliver nummer i indledende, og dermed videre til matchplay. Dog fandt de aldrig rigtig linjen, og det endte med at de tabte alle tre serier, og ender som nr. 5-8, men det er trods alt godkendt når man ser tilbage på forløbet.

I dag har man så spillet indl. i Teams, og der skulle man lande imellem de 8 bedste, for at gå videre, og det må man sige lykkedes, da man slutter som nr. 4 i indl.

I morgen kl. 7 (Dansk tid), skal man så spille matchplay imellem 2 grupper af 4 hold, og man møder de tre andre som flg. Norge – USA og Tjekkiet som rosinen i pølseenden.
De to bedste i hver gruppe går så videre til semifinalen.
Holdet holder stadigvæk humøret højt og har også brugt noget af tiden på at være væk fra bowlinghallen, da de fleste har spillet næsten hver dag siden de gik i gang.

Leaderboard > | Livestreaming > | Tidsplan >

Facebook nyt

7 timer siden

Yes yes yes. Rikke Qwist Bork og Heidi Glud Guldbæk er i Masters. Rikke ligger nr. 8 og kommer ind i step 2. Heidi ligger nr. 11 og træder ind i første step. Damer starter først op i morgen lørdag. Kl. 09.00 er det først Heidi, og kl. 10.15 træder Rikke ind. Kom så tøser. Følg med på esc2023.etbfchampionships.eu/Resultater bowlingresults.info/esc/2023/ (opd. Efter hver serie)Livestream bowlstream.net/Løvvang Bowling Center lovvang.dk#løvvangbowlingcenter #danskbowlingforbund #strike #ETBF #esc2023aalborg #aalborgcity #europeanchampionship #bowlingdanmark #esc2023 #danmarkbowler #bowling ... Se mereSee Less
Se på Facebook

Oprettet af | 2021-11-25T22:49:10+01:00 25. november 2021|VM|