VM set fra landstrænerens side

//VM set fra landstrænerens side

Som tidligere annonceret på forbundets hjemmeside ville dame landstræner Michael Bai komme med et lille skriv vedrørende VM og her er hvad han skriver:

Jeg sidder her på den sidste dag i Vegas og prøver at gøre status over mesterskabet. Det er ikke helt så ligetil, som det plejer at være. Dette mesterskab har været anderledes på mange måder.

Overordnet set, synes jeg at der var et ret højt niveau til dette VM. Der er mange nationer, som producerer spillere der kan yde på et meget højt niveau. Fælles for disse nationer, er at deres spillere spiller rigtig meget konkurrence hele året. Vi rammer desværre ikke det niveau før til sidst i mesterskabet idet vores læringskurve ikke var helt stejl nok og først til 2. omgang af trio fik vi hul på god kommunikation og deraf bedre præstationer.

En ting vi også skulle forholde os til ved dette VM, var at der kun var udtaget tre atleter. Vi havde selvfølgelig forberedt os på dette hjemmefra, men alligevel er det bare anderledes, når man står på banerne og man mærker presset. Så trods forberedelse skulle vi tilpasse os og lære hvad vi skulle gøre for at få det hele til at fungere optimalt.

Vi var egentlig ok spillende under hele mesterskabet, men ok er bare ikke nok, når man står til et VM. MEN jeg er sikker på at vi alle har lært af denne tur og alt vi har lært er lagret og klar til brug ved fremtidige mesterskaber.

Med venlig hilsen

Michael Bai
Damelandstræner DBwF

Links

Nyt fra Facebook

Facebook nyt

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException
Oprettet af | 2019-09-09T11:27:47+02:00 30. august 2019|VM|