Resultater Team samt placeringer All Event

//Resultater Team samt placeringer All Event

Tirsdag blev de to indledende squads i Team spillet ved VM for damer i Las Vegas og idet de kun var tre på holdet i stedet for fem, talte de danske atleters scorer blot til den samlede All Event placering og ikke som et decideret team resultat.

De danske atleters scorer i Team medførte at deres placering i All Event blev følgende:

Christine Hansen Team score 1260 => All Event nr. 75 med en samlet score på 4813
Mika Guldbæk Team score 1302 => All Event nr. 58 med en samlet score på 4890
Mai Ginge Jensen Team score 1289 => All Event nr. 48 med en samlet score på 4990 

Dvs. Team blev endestationen for de danske atleter og vi må hermed desværre konstatere at det ikke blev til nogle medaljer til Danmark ved dette VM. I løbet af et par dage vil der komme et indlæg fra damelandstræner Michael Bai, hvor han vil komme lidt mere detaljeret ind på udfaldet af dette VM. 

Via de nedenstående link kan man se, hvilke atleter/lande der kvalificerede sig til finalespillet i Team samt Masters.

Med sportslig hilsen 

Lotte Olsen – sportschef DBwF

Links

Nyt fra Facebook

Kraftig opfordring fra bestyrelsen i dag:

Det er kommet bestyrelsen for øre, at der foregår træningsaktiviteter flere steder i Danmark. Det er meget uheldigt, da alt indendørs idrætsaktivitet er i strid med myndighedernes forbud samt Danmarks Idrætsforbunds anbefalinger. Dette gælder også selvom man overholder retningslinjerne angående afstand, antal fremmødte m.m.

Bestyrelsen opfordrer på det kraftigste, at disse uautoriserede træningsaktiviteter stopper omgående, indtil myndighederne igen tillader indendørs idrætsaktiviteter. Derudover bedes alle i og omkring bowlingsporten at have respekt over for hinanden og hinandens omgivelser og tænke over hvad man skriver på de sociale medier, samt at der skrives i et respektfuld sprog.

Mvh
bestyrelsen
... Se mereSee Less

18 timer siden  ·  

Se på Facebook

Kære alle. Jeg deler lige vores eget opslag da jeg har et virkelig stort og brændende ønske for at den her lille fine video kan lade sig gøre 🥰
Jeg har allerede fået videoer fra folk der bowler i haven, folk der laver fysisk træning og fx børn der leger med mini bowling sæt derhjemme. Det er fantastisk! Og mange mange tak for videoerne ☺️🙏🏻 Husk at kun fantasien sætter grænser her. Ikke være generte for at sende ind! Jeg mangler mange flere videoer! 🤩💪🏻

Lad os stå sammen og få det her til at ske? 😃

Hav en skøn søndag 😊🎳

Venlig hilsen Camilla
... Se mereSee Less

2 uger siden  ·  

Se på Facebook
Oprettet af | 2019-08-29T14:44:55+02:00 29. august 2019|VM|